NDS Kurucularına Saygı Ödülleri Töreni | 2023

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi Onur Kurulu tarafından dördüncüsü düzenlenen NDS Kurucularına Saygı Ödülleri Töreni 19 Ocak tarihinde 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla okulumuz konser ve gösteri salonunda gerçekleşti.

Etik değerler ve akademik branşlar üzerine ve okulun kurucusu olan 12 rahibe anısına düzenlenen bu ödüller, öğrencileri okulun tarihine, liseye damgasını vuran şahsiyetlerin önemine, NDS’nin temel değerlerine karşı duyarlılaştırmayı ve bunların devamlılığını sağlamayı amaçlıyor.

Psikolojik danışmanlık ve rehberlik öğretmenimiz Sarem Şeşetyan’ın başkanlığını yürüttüğü ve Okul Kurucu Temsilcimiz Soeur Anna Bodzinska’nın onur üyesi olarak bulunduğu, idareci, öğretmen ve öğrencilerden oluşan 15 kişilik jüri, çeşitli kategorilerde ödül almak üzere çok sayıda aday arasından 12 öğrenci belirledi.

Ödüller

NDS Etik Değer Ödülleri:

• Sœur Emmanuelle onuruna Yardımseverlik Ödülü: Sena B.
  • Mère Louise Weywada onuruna Özerklik Ödülü: Ekin A.
  • Mère Elvira onuruna Azim Ödülü: İdil T.
  • Mère Solangia onuruna Doğaya Saygı ve Çevre Koruma Ödülü: Zeynep Duru Y.
  • Sœur Anne Véronique onuruna İnovasyon Ödülü: Arda Kerem E.
  • Sœur Sophie onuruna Nezaket Ödülü: Doruk G.

NDS Akademik Branş Ödülleri:

• Mère Marie-Berthe onuruna Sayısal Bilimler Ödülü: Dila G.
  • Sœur Isabelle onuruna Fransızca Ödülü: Burak K.
  • Sœur Myriane onuruna Sosyal Bilimler Ödülü: Ali Efe B.
  • Sœur Monique onuruna Spor Ödülü: Asaf T.
  • Sœur Agnès onuruna Sanat Ödülü: Naz T.
  • Mère Fidélia onuruna Edebiyat Ödülü: Bora G.

Ödüller hakkında daha detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

Kurumumuzun değer ve prensiplerini kusursuzca benimseyen ve uygulayan tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ederiz!