Türkiye U18 Alp Disiplini Kayak Şampiyonası’nda Üçüncülük

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından 27-29 Şubat tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen 2023-2024 Türkiye U18 Alp Disiplini Kayak Şampiyonası’nın 2. etap yarışlarında 10. sınıf öğrencimiz Demir dereceye girdi.

Türkiye genelinden 98 yarışmacının katıldığı Türkiye U18 Alp Disiplini Şampiyonası’nda üçüncülüğü elde eden öğrencimiz, yine Şubat ayında düzenlenen Türkiye Okullar Arası Slalom Müsabakaları’nda üçüncü, Büyük Slalom’da ise dördüncü olmuştur.

Spor hayatına Ski Lab Spor Kulübü’nde devam eden öğrencimizi kazandığı derecelerden ötürü içtenlikle kutlar, kayak branşındaki başarılarının devamını dileriz.

Daha fazla bilgi için buraya tıklayarak Türkiye Kayak Federasyonu’nun internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.