Yeni Teknolojiler Sertifikasyon Programı başladı

Yeni Teknolojiler Sertifikasyon Programı çevrim içi olarak başladı. 38 NDS öğrencisi, robotik ve programlama üzerine Galatasaray Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Özgün Pınarer tarafından haftada iki saat verilen ek dersleri düzenli olarak takip ediyor.

Eğitim, 4 Mart 2021 tarihinde başladı ve 23 Haziran 2021’e kadar devam edecek.

Eylül 2017’den beri, her düzeyden 217 öğrenci, bu sertifika programına katıldı.

Program sonunda verilecek sertifika, robotik,elektronik, Arduino ile programlama, tasarım ve üç boyutlu baskı alanlarında Yeni Teknolojilere yönelik 30 saatlik bir eğitimi belgeliyor.

Müfredat, Galatasaray Üniversitesi öğretim üyeleri ile Notre-Dame de Sion Lisesi öğretmenlerinden oluşan ortak bir ekip tarafından yönetiliyor.
Bu yıl formasyon, videolar yardımıyla ve videokonferans şeklinde gerçekleşecek derslerle uzaktan takip edilecek.

Galatasaray Üniversitesi ile Notre-Dame de Sion Lisesi imzası taşıyan bu sertifika programı öğrencilerimize önemli fırsat ve ayrıcalıklar sunuyor. Program, öğrencilerimizin büyük üniversitelere kabulde fark yaratmak amacıyla akademik dosyalarını zenginleştirmeleri, emek, merak ve ilgi alanlarını göstermeleri için de bir olanak sunuyor.

Moodle Sınav Takvimi Veli / Bilgi E-OKUL web-mail