Yeni Teknolojiler Sertifikasyon Programı

Yeni Teknolojiler Sertifikasyon Programı çevrim içi olarak başlıyor. Programa katılan NDS öğrencileri, robotik ve programlama üzerine Galatasaray Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özgün Pınarer tarafından haftada iki saat verilen ek dersleri düzenli olarak takip edecekler.

Eğitim, 25 Ekim 2022 tarihinde başlayacak ve 26 Mayıs 2023’e kadar devam edecektir.

Eylül 2016’den beri, her düzeyden 283 öğrenci, bu sertifika programına katıldı.

Program sonunda verilecek sertifika, robotik,elektronik, Arduino ile programlama, tasarım ve üç boyutlu baskı alanlarında Yeni Teknolojilere yönelik 30 saatlik bir eğitimi belgeliyor.

Müfredat, Galatasaray Üniversitesi öğretim üyeleri ile Notre-Dame de Sion Lisesi öğretmenlerinden oluşan ortak bir ekip tarafından yönetiliyor.
Bu yıl formasyon, videolar yardımıyla ve video konferans şeklinde gerçekleşecek derslerle uzaktan takip edilecektir.

Galatasaray Üniversitesi ile Notre-Dame de Sion Lisesi imzası taşıyan bu sertifika programı öğrencilerimize önemli fırsat ve ayrıcalıklar sunuyor. Program, öğrencilerimizin büyük üniversitelere kabulde fark yaratmak amacıyla akademik dosyalarını zenginleştirmeleri, emek, merak ve ilgi alanlarını göstermeleri için de bir olanak sunuyor.