Tristan Pfaff, piyanist

Ay ışığı
    Arabesque
  • F. Schubert / F. Liszt: Ständchen
  • F. Schubert / F. Liszt: Valse-caprice n°6 (Viyana gecesi)
  • J. Offenbach / M. Moszkowski: Barcarolle
  • J. Strauss / A. Grünfeld: Viyana gecesi

*** ARA ***

• Erik Satie:
    Gymnopédie 1
    Gnossienne
    Je te veux
  • Franz Liszt:
    Avunma n°3
    Valse-Impromptu
    Aşk Rüyası n°3
  • F. Liszt / V. Horowitz: Macar Rapsodisi n°15 Rákóczy march

Tristan Pfaff, piyano

Auvers-sur-Oise Festivali, Les Folles journées, Heidelberg, Nohant, la Roque d’Anthéron, Listz en Provence, les Serres d’Auteuil, les Musicales du Golfe, Menton, Pablo Casals, Orangerie de Bagatelle, Cité de la Musique, Victoria Hall, Salle Gaveau, Petit Palais, Salle Cortot, Hôtel Matignon, le Théâtre du Ranelagh… gibi prestijli mekânlarda sıkça sahne alan Tristan Pfaff, solist olarak da Fransa Ulusal Orkestrası, BBC Schottish Symphony Orchestra, Bretanya Orkestrası, Massy Orkestrası, Avrupa Filarmoni Orkestrası, Baule Orkestra Topluluğu, Ermenistan Oda Orkestrası ile konserler vermiştir.
Pfaff, Jean-François Zygel’in sunduğu “La boîte à musique” ve Michel Drucker’in sunduğu “Vivement dimanche” adlı televizyon programlarına davet edilir. Gitgide yükselen bir başarıya sahip olan Pfaff’ın eşsiz yorumu ve virtüözlüğü bu programlarda fark edilir.
2010 yılında DiscAuvers’den çıkardığı ilk albümden (live Auvers-sur-Oise) sonra, 2011 yılında resmi Listz yılı nedeniyle, ikincisi ise 2013 yılında Schubert’e ithafen Aparté imzalı iki albüm çıkarır.
2015 yılında çıkardığı “Piano Encores” adlı albümü salle Gaveau’da kapalı gişe olarak verdiği tanıtım konserinde seyirci tarafından büyük alkış alır.
Long Thibaut, Adami’nin Klasik alanda keşfi ve Banque Populaire yarışmalarının ödüllerine sahip olan Tristan Pfaff aynı zamanda Génération Spedidam programlarında da görev alan bir sanatçıdır.

Ankara ve İstanbul Fransız Kültür merkezleri tarafından, Notre Dame de Sion Fransız Lisesi işbirliğiyle.