Su Altı Hokeyi Türkiye Şampiyonası’nda NDS’nin iki öğrencisi için Altın Madalya

« Bugün size geçen hafta yaşadığımız çok güzel bir deneyimden bahsedeceğiz. Öncelikle biraz kendimizden bahsetmek istiyoruz. Biz su sporlarına ilgi duyan ve bunu uzun zamandır yapan iki sporcuyuz. Şimdi ikimiz de su altı hokeyi oynuyoruz. Bu, diğer su sporlarına göre daha zor bir spor. Çünkü temeli nefes tutmaya dayanıyor.

Geçen hafta takımımızla birlikte 10-13 Ocak 2019 tarihleri arasında Kütahya’da gerçekleşen «Su Altı Hokeyi 19 Yaş ve Altı Türkiye Şampiyonası»na katıldık. Yapılan sekiz maçtan birinde berabere kalıp diğer yedisini kazanarak bayanlar kategorisinde birincilik kupasını kaldırdık.

Bu dört gün içinde kelimelerle ifade edilemeyecek duygular yaşadık. Yaptığımız maçların bir kısmı ve madalya töreni televizyonda yayımlandı. Zorlu mücadelelerle geçen bu turnuvadan takımca şampiyon olarak döndüğümüz için çok mutlu ve gururluyuz. »

Yonca Ö. (9D) & Hayat K. (9E)