Silva Quartet

13 Ocak 2022 19:30

Dikkat: Konser tarihindeki mevcut sağlık koşulları ve yürürlükteki mevzuat saklı kalmak koşuluyla, katılım sadece rezervasyonla mümkündür.

İç mekânda gerçekleşen etkinliklerimize kademeli olarak yeniden başlamayı planladığımız bu süreçte, misafirlerimizi kabul etme kapasitemiz sosyal mesafe kuralları ve konserin huzurlu bir ortamda gerçekleşmesini sağlayacak olanaklarla sınırlıdır.

Kabul edilen seyirci sayısının izin dâhilindeki kapasiteyi hiçbir zaman aşmamasını sağlamak için, rezervasyonlar sadece çevrim içi yapılabilir. Telefonla rezervasyon kabul edilmez.

Sağlık koşullarındaki değişim ile resmî makamların talimat veya tavsiyeleri doğrultusunda, konser her zaman iptal edilebilir veya başka bir tarihe ertelenebilir. Bizi takip ederek bu konudaki güncellemelerimizden haberdar olabilirsiniz.

SILVA QUARTET:

*Tempo di valse
*Andante pastoralle
*Allegretto giocoso

Bu konser Artisan Organizasyon iş birliği ile gerçekleşmektedir.

Duygu Kozak, flüt

1985 yılında Mersin’de doğdu. 1999/20 öğretim yıllarında Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı flüt Bölümü’nü kazandı. Burada Türkol Çankaya ile çalışma fırsatı buldu. 2003/04 eğitim yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarına en iyi not ortalamasıyla yatay geçiş yaptı. Halit Turgay’ın öğrencisi olmaya hak kazandı. Okul döneminde sayısız oda müziği ve orkestra konserleri verdi. Sibel Pencel, Gülşen Tatu, Emmanuel Pahud gibi önemli flütçülerin Master Class’larına katılmıştır. 2010 yılında Büyükşehir Belediyesi Orkestralar Müdürlüğü Oda Müziği biriminde çalışmaya başlamıştır. Aynı yıl Silva Quartet oluşumuyla beraber ulusal ve uluslararası platformlarda birçok konser verdi.

Beste Özensoy, obua

1988 yılında İstanbul’da doğdu. 1999 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Obua Bölümü’nü kazanarak Bengü Gülöksüz’ün öğrencisi oldu. 2006 yılından itibaren obua çalışmalarına Mehmet Seyid Mas ile devam etti. 2009 yılında lisans devresinden Mehmet Seyid Mas’ın öğrencisi olarak mezun oldu. 2010 yılında master devresine kabul edildi. 2010 yılında İBB Orkestralar Müdürlüğü Oda Müziği biriminde çalıştı. Aynı yıl ’Silva Quartet’ ile çalışmaya başladı. Ulusal ve Uluslararası platformlarda birçok konser verdi. Çalışmalarına İBB Orkestralar Müdürlüğü Oda Müziği Topluluğu’nda devam etmektedir.

Merve Nuvasil, klarnet

Dünyaca ünlü firma Buffet Crampon, Vandoren, Bg France ve Beaumont Music’in Türkiye artisti olan sanatçı; 2010 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Master Bölümü’nden mezun olmuştur. Birçok uluslararası yarışmada birincilik ödülü kazanan sanatçı yurt içi ve yurt dışında çeşitli solo, oda müziği ve orkestra konserlerine katılmıştır. 2010 yılından itibaren İBB Orkestralar Müdürlüğü Oda Müziği Bölümü’nde klarnet sanatçısı ve Silva Quartet’in klarnet sanatçısı olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Hande Everes, fagot

1984 yılında Mersin’de doğdu. 1997 yılında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Fagot Bölümü’ne kabul edildi ve akabinde Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarına yatay geçiş yaparak Fagot ve ek dal olarak Kompozisyon Bölümlerinden dereceyle mezun oldu. 2006 yılında İstanbul’a taşınarak İstanbul Film Müzikleri Orkestrası’nda çalmaya başladı ve küçük yaşlardan itibaren yaptığı şarkıcılığı, kendi bestelerinden oluşan teklilerini dijital platformlarda yayınlayarak eş zamanlı devam ettirdi. 2010 yılında İBB Orkestralar Müdürlüğü Oda Müziği biriminde çalıştı. Aynı yıl ’Silva Quartet’ ile çalışmaya başladı. Ulusal ve Uluslararası platformlarda birçok konser verdi. Çalışmalarına İBB Orkestralar Müdürlüğü Oda Müziği Topluluğu’nda devam etmektedir.