Rochelle Yüksek Ticaret Okulunun NDS’deki Tanıtımı

12 Ekim 2018 tarihinde, lise son sınıf öğrencileri, NDS’de Fransa’da üniversite eğitimi danışmanı Pınar Küçük-Pilon’un düzenlediği Rochelle Yüksek Ticaret Okulunun tanıtım toplantısına katılma olanağı buldular.

Çok takdir gören bu Fransız kurumunda, Galatasaray Üniversitesi eski rektör yardımcısı Jean-Jacques Paul, Türkiye ve Orta Doğu’dan gelen uluslararası kabuller sorumlusu olarak görev yapmaktadır.

Jean-Jacques Paul, ilk ekolojik şehir olması ve kampüsün deniz kenarında bulunması nedeniyle Rochelle’deki yaşam kalitesinin altını çizdi. Ardından iş dünyası, turizm, uluslararası ve dijital dünyaya dönük olarak eğitimleri verilen farklı meslek gruplarını tanıttı ve katılımcıların farklı sorularını yanıtladı.