Öğrenimlerine İngilizce konuşulan ülkelerde devam eden eski NDS öğrencileriyle buluşma

20 Aralık 2019’da, NDS, öğrenimlerine İngilizce konuşulan ülkelerde devam eden ve 2015-2019 yılları arasında liseden mezun olmuş on iki eski öğrencisini ağırladı.

NDS’nin İngilizce konuşulan ülkelerde öğrenim danışmanı tarafından düzenlenen bu buluşma, bu toplantıya katılan pek çok lise öğrencisinin Hollanda, İskoçya, Kaliforniya ve Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkelerde eğitimlerine devam eden eski mezunlarla buralarda deneyimledikleri artı ve eksi noktalar konusunda fikir alışverişinde bulunmasını sağladı. Öğrenim dalları; hukuk, yapay zekâ, bilgisayar mühendisliği, iş idaresi, iletişim, ekonomi, psikoloji ve başka pek çok alanda çeşitlilik gösteriyor.

Bu vesileyle toplantıya katılan eski öğrencilerden her biri, yaşadığı deneyim ve değişik konulardaki bakış açısını arkadaşlarıyla paylaştı. Ayrıca öğrencilerin sordukları pek çok soruya cevap vererek onları faydalı bilgilerle donattılar.