Öğrencimiz Yüzme U18 Erkek Milli Takımı Kadrosunda

11. sınıf öğrencimiz Uluç Emre C. geçtiğimiz 22-23 Aralık tarihleri arasında Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Türkiye Yıldız Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçmeleri’ni başarıyla tamamlayarak Erkek Milli Takımı kadrosuna girdi.

Ardından, 25-29 Aralık tarihleri arasında Galatasaray Ergun Gürsoy Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen Türkiye Arena Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’nda öğrencimiz Uluç, 200 metre sırtüstü yüzmede Türkiye birincisi oldu.

Spor hayatına ENKA Spor Kulübü’nde devam eden öğrencimizi kazandığı derecelerden ötürü içtenlikle kutlar, yüzme branşındaki başarılarının devamını dileriz.

Daha fazla bilgi için buraya tıklayarak Türkiye Yüzme Federasyonu’nun internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.