Öğrencimiz Eylül İlk Kitabını Yazdı!

Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi 11. sınıf öğrencisi Ayşe Eylül Ş., Destek Yayınları’ndan çıkan « Bana sarılır mısın ? » adlı 504 sayfalık ilk romanıyla yazarlık kariyerine adım attı.

Öğrencimizin ilk kitabını yazma süreci ve izlenimleri:

«Küçüklüğümden beri kitap okumayı çok seviyorum. Kitaplara aşık olarak büyüdüm. Özellikle de on iki on üç yaşlarımda daha romantik ve duygusal kitaplar ilgimi çekmeye başladı. Daha sonra bu ilgim katlanarak arttı. Dokuzuncu sınıfta İpek Ongun’la çevrimiçi bir söyleşi gerçekleştirdik. Bu söyleşi beni çok etkiledi ve yıllardır hayallerimi süsleyen hikayemi yazmaya karar verdim. Doğruyu söylemem gerekirse kitabın basılı halini elime alana kadar bu hayalimin gerçek olduğuna hâla inanamıyordum. Elbette yazarken zorlandığım, takıldığım, bitiremeyeceğimi düşündüğüm zamanlar oldu fakat hiç bırakmayı, pes etmeyi düşünmedim. Ana karakterlerimin ikisi de benim için çok özel. Yazarken onlar hikayede güldüyse ben de güldüm ağladılarsa ben de ağladım.»

Öğrencimiz Eylül’ü bu güzel başarısından ötürü içtenlikle kutluyor ve yazarlık kariyerinde başarılar diliyoruz.

Kitap hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.