Öğrencilerimiz 44. İstanbul Maratonu’na Katıldı

Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi’nden 30 öğrenci ve 11 öğretmen, 6 Kasım’da 44’üncüsü düzenlenen İstanbul Maratonu’na 8, 15 ve 42 km olmak üzere 3 kategoride katıldı.

Interact Kulübü öğrencilerimiz ise maddi imkansızlıklar nedeniyle üniversite eğitimlerine devam edemeyen öğrencilere umut ışığı olmak adına Türk Eğitim Vakfı’nın «Yarıda Kalmasın» adlı bağış kampanyası bünyesinde 8 km koşarak bağış topladılar.

Öğrencilerimizin projesine destek olmak için 21 Kasım’a kadar bağış yapabilir, kampanyayla ilgili daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi olarak maratona katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi bu güzel girişimlerinden ötürü tebrik ediyor, tüm bağışçılara ve organizatörlere teşekkür ediyoruz.