Neslin Değişen Sesi Öğrencilerinin NDS’yi Ziyaretleri

18 Şubat tarihinde, altmış Neslin Değişen Sesi öğrencisi birkaç saatliğine NDS’li oldu.

Lisenin Hazırlık sınıflarından sorumlu müdür yardımcının karşılama konuşmasından sonra, gençler üç gruba ayrıldılar.

Katılımcı gruplardan ilki, ziyaretlerine kendilerini okulun eğlenceli keşfine götüren Escape Game ile başlarken, diğer iki gruptan biri biyoloji laboratuvarında diğeri ise bilgisayar ve üç boyutlu yazıcı atölyesinde çalışmalar yaptı.

Ardından tüm öğrencilerin önerilen etkinliklerin tamamına katılımını sağlamak üzere gruplar yer değiştirdi.

Öğrenciler için Notre Dame de Sion Fransız Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle tanışmak, okulda önerilen etkinliklere katılmak oldukça keyifli ve motive edici oldu.