NDS öğrencilerine bu yıl kırka yakın kulüp tanıtımı yapıldı

13 Eylül 2019 tarihinde NDS’nin ana bahçesinde öğrencilere, açılması düşünülen ve sosyal etkinlikler olarak her cuma düzenlenen kırka yakın kulübün tanıtımı yapıldı.

Mutfak, Sürdürülebilir Yaşam ve Çevre, Orkestra, Sosyal Yardım, Dans, Türkçe ve Fransızca Tiyatro gibi alışılagelmiş kulüplerin yanı sıra; futbol, basketbol, voleybol, fitness, tırmanma gibi etkinlikleri içeren spor kulüplerinin de tanıtımı yapıldı.

Bu yıl önerilen yeni kulüpler arasında, sokak hayvanlarına yönelik barınaklarla iş birliği hâlinde çalışacak PatiSion, sinema ve tarih, Fransızca sinema ve yazın, Ted Ed ile üniversitelere giriş sınavlarına hazırlık çalışmaları yürütecek matematik, kimya, biyoloji ve fizik gibi modüller yer alıyor.

İlgili lise öğrencilerinin birkaç gün içinde tercih sıralarına göre üç etkinlik seçmeleri gerekiyor.