NDS ÖĞRENCİLERİNDEN KLASİK MÜZİK KONSERİ

9 Haziran 2022, 19:30

| Konser , Klasik müzik , Rezervasyon ile

Dikkat: Konser tarihindeki mevcut sağlık koşulları ve yürürlükteki mevzuat saklı kalmak koşuluyla, katılım sadece rezervasyonla mümkündür.

İç mekânda gerçekleşen etkinliklerimize kademeli olarak yeniden başlamayı planladığımız bu süreçte, misafirlerimizi kabul etme kapasitemiz sosyal mesafe kuralları ve konserin huzurlu bir ortamda gerçekleşmesini sağlayacak olanaklarla sınırlıdır. Rezervasyonlar için gerekli link, konserden bir hafta önce çevrim içi yayınlanacaktır.
Kabul edilen seyirci sayısının izin dâhilindeki kapasiteyi hiçbir zaman aşmamasını sağlamak için, rezervasyonlar sadece çevrim içi yapılabilir. Telefonla rezervasyon kabul edilmez.

Sağlık koşullarındaki değişim ile resmî makamların talimat veya tavsiyeleri doğrultusunda, konser her zaman iptal edilebilir veya başka bir tarihe ertelenebilir. Bizi takip ederek bu konudaki güncellemelerimizden haberdar olabilirsiniz.

MÜZİSYEN ÖĞRENCİLERİMİZDEN KONSER

9 Haziran Perşembe günü, enstrüman çalma becerisi ileri seviye olan ve bu alanda profesyonelleşmeyi planlayan öğrencilerimizi Notre Dame de Sion Fransız Lisesi gösteri salonunun profesyonel etkinlikler programına dahil ediyoruz.

Bu konser kapsamında katılımcı öğrenciler klasik müzik repertuvarından birer eser hazırlayacak ve icra edecektir.

PROGRAM
Konserde yer alacak öğrencilerin isimleri ve icra edecekleri eserlerin listesi ilerleyen tarihlerde paylaşılacaktır.

Geçmiş ve güncel sezon konserlerimizi "Lycée Notre-Dame de Sion CULTURE" adlı Youtube kanalımız üzerinden dinleyebilir ve izleyebilirsiniz.

Moodle Sınav Takvimi Veli / Bilgi E-OKUL web-mail