NDS’deki 2019-2020 Yeni Teknolojiler Eğitiminin Kapanış Oturumu

23 ve 25 Haziran tarihlerinde, Galatasaray Üniversitesi iş birliği ile lisede gerçekleşen Yeni Teknolojiler Eğitimi’nin dördüncü oturumuna katılan NDS öğrencileri, bu özel öğretim yılının kapanışı için ekranları başında çevrimiçi buluştular.

Galatasaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Francis Rousseaux, Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi Müdürü Yann de Lansalut ve bu eğitimden sorumlu öğretmenleri huzurunda, lise öğrencileri büyük bir kısmını uzaktan eğitim sürecinde gerçekleştirdikleri etkinlikleri video eşliğinde sundular.

Çalışmalarının teknik özelliklerini katılımcılara Fransızca açıklayarak, bu son aylarda hayata geçirdikleri etkinliklere farklı bir boyut kazandırdılar.

Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında başlayacak bir sonraki oturum için randevulaşmadan önce, Francis Rousseaux ve Yann de Lansalut, katılımcıları performanslarından ötürü tebrik ettiler.

Öğrencilerimiz sertifikalarını eylül-ekim aylarında düzenlenecek bir törende alacaklar.

Moodle Sınav Takvimi Veli / Bilgi E-OKUL web-mail