NDS’de WWF Türkiye’nin Bilgilendirme Toplantısı

8 Şubat 2019’da NDS Destination Imagination Kulübü, Doğal hayatı Koruma Vakfını (WWF) sosyal yardım, kimya, çevre kulüpleri üyeleri ile « İnsanlar ve şehir »e yönelik bir bilgilendirme toplantısı için okulumuzda ağırladı.

ONG temsilcisi NDS’ye gelerek Türkiye’de 1975’ten beri devam eden organizasyonlarının amaçları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Daha sonra katılımcılara okuldaki gönüllü ve sürdürülebilir gelişimin arttırılması konusunda duyarlılık ve farkındalık vurgusu yaptı.

Aynı gün okulumuzda Destination Imagination Kulübü tarafından yapılan kermeste toplanan yardımlar WWF’ye bağışlanarak, dokuz yavru kaplan koruma altına alındı.