NDS’de Ottawa Üniversitesi Tanıtımı

3 Ekim 2018 tarihinde, her düzeyden ilgili öğrencilere Kanada’nın en tanınmış ve en büyük kurumlarından biri olan Ottawa Üniversitesinin tanıtımı NDS’de yapıldı. Ottawa Üniversitesi 43 000 öğrenciye ev sahipliği yapıyor ve eğitimini İngilizce ve Fransızca olarak veriyor.

Üniversite mevcudunun yönetiminden sorumlu Alain-Sébastien Malette ve inşaat mühendisliği alanında değerli öğretim üyesi Murat Saatcioğlu, okulumuzda İngilizce konuşulan ülkelerde üniversite eğitiminden sorumlu Mirey Aji Derkazez’in konuğu oldular. Konuklar, alanlarıyla ilgili tüm gerekli bilgileri bu toplantıya katılan öğrencilere sunarak onların sorularını cevaplandırdılar.