NDS’de Öğrenci Velileri için Campus France Tanıtımı

6 Mart tarihinde, ilgili veli ve öğrenciler, NDS’de Fransa’da yükseköğretim danışmanı Pınar Küçük-Pilon ve L4 öğrencilerinden sorumlu müdür yardımcısı Aurélie Frau-Kozak’ın girişiminde, Campus France’ın İstanbul’daki tanıtım toplantısına katıldılar.

Serpil Gün, Fransız Dışişleri Bakanlığına bağlı olarak üniversite öğrenimlerine Fransa’da devam etmek isteyen yabancı öğrencileri yönlendirmeyi amaçlayan bu ulusal tanıtım ofisini temsil etmektedir.

Kendisine yöneltilen farklı soruları cevaplamadan önce, konuşmacı; adaylık dosyaları, sorumluluğunu üstlendikleri prosedürler, farklı üniversite öğrenimlerinin bedelleri, yürürlükteki üniversite reformlarına ilişkin tüm bilgileri dinleyicilerle paylaştı.