NDS’de CES’in Düzenlediği Yeni Yıl Kutlaması

CES, (NDS Öğrenci Birliği) öğrencimiz Erdem başkanlığında ocak ayının başında yeni yılı karşılamak üzere herkesin bir arada olduğu neşeli bir kutlama düzenledi.

Bu gün için herkese kırmızı ve yeşil giysilerle okula gelmeleri söylendi ve çoğunluk eğlenceye bu renkte giysileriyle katıldı. Öğretmen ve öğrenciler çeşitli hediyeler kazanacakları çekiliş için okulun Gösteri Salonu’nda buluştular. Bunlar arasında fotoğraf makineleri, farklı mağazalarda geçerli alışveriş kuponları gibi güzel hediyeler bulunuyordu.

Daha sonra okulumuzun bahçesinde şişme olarak hazırlanmış ve bizzat oyuncuların içinde yer aldığı ve langırt şeklinde futbolun oynandığı bir oyun alanı oluşturuldu ve öğrencilerle öğretmenler burada karşı karşıya maçlar yaptılar. Bu oyunlar büyük bir beğeni topladı.

Ayrıca etkinliğin yapıldığı yerlerdeki farklı stantlarda öğrenciler birlikte eğlenerek, pamuk şeker ve patlamış mısır alarak neşe içinde zaman geçirdiler.

Eğlencelerde, spor salonlarından birinde strong oyunları da yer aldı.

2020 yılına böyle güzel ve keyifli bir kutlamayla başlamamıza vesile olan tüm organizasyon ekibini kutluyoruz.