NDS’de 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci Yarıyıl Töreni

NDS’de 2018-2019 eğitim-öğretim yılı birinci yarıyıl töreni, 18 Ocak tarihinde, müdür yardımcıları, öğretmenler ve rehberlik danışmanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Genel ortalamaları 90’ın ve bazıları için 95’in üzerinde olan her seviyeden en başarılı öğrenciler, takdir belgelerini Lise Müdürü Yann de Lansalut, Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi veya Okul Kurucu Temsilcisi Soeur Monique’in elinden aldılar.

Bu birinci yarıyılda, Notre-Dame de Sion Lisesi öğrencilerinden yaklaşık % 86’sı, aldıkları mükemmel notlar sayesinde, takdir veya teşekkür belgesi almaya hak kazandılar. Öğrenciler bu önemli başarıya çok sevindiler ve ikinci dönemde bu oranı daha da artıracaklarına söz verdiler.

Tören boyunca, lise müdürleri kısaca söz aldılar ve okulun kuruluş günü 20 Ocak’ta kutlanacak olan Mezunlar Günü’nü hatırlattılar.

Hepinize iyi tatiller diler, ikinci dönemin 4 Şubat’ta başlayacağını hatırlatırız!