NDS Yüzük Töreni | 2024

Bir ay sonra mezuniyetlerini kutlayacak olan 168. dönem öğrencilerimiz, NDS ailesine aidiyeti temsil eden geleneksel yüzük töreni için okul bahçesinde düzenlenen törende bir araya geldi.

Okul Müdürü Alexandre Abellan ve Türk Müdür Başyardımcısı Tuna Zenginel Saikali’nin NDS’de edinilen değerleri ve kurum kültürünü vurgulayan konuşmalarının ardından sözü 12. sınıflarından sorumlu Müdür Yardımcısı Gizem İnanç aldı. Müstakbel mezunlarımızın son yılını birbirinden eğlenceli ve duygusal anekdotlarla özetleyen müdür yardımcımız öğrencilere duygu yüklü anlar yaşattı. Bu yıl mezun olacak arkadaşları adına ise öğrencimiz Lidya M. bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından tüm öğrenciler sırayla sahneye çıkarak öğretmenlerinin elinden yüzüklerini aldılar. Sonrasında arkadaşları Beliz, Lidya ve Tuna’nın hazırladığı müzik performansını dinlediler.

Tören bitiminde, hatıra fotoğrafları çekilmek ve Notre-Dame de Sion’daki son yıllarını kutlamak üzere okulun Onur Bahçesi’nde bir araya geldiler.