NDS Öğrenci Birliği Adayları İçin Seçim Kampanyası

18 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek NDS Öğrenci Birliği (CES) seçimleri çerçevesinde, yarışan iki aday Ali Sarp Mestçioğlu (11E) ve Can Uzman (11B), ekipleri eşliğinde programlarını 11 Ekim 2017’de arkadaşlarına tanıttılar.

Iki ekipte de her seviyeden bir öğrenci temsilcisi bulunuyor. Hazırlık sınıfları için oditoryumda düzenlenen toplantıya katılmadan önce adaylar Gösteri Salonu’nda, L3 ve L4, ardından da L1 ve L2 öğrencileriyle bir araya geldiler.

Kendilerini tanıttıktan sonra, başkan adayları ve her ekibin üyeleri kendi programlarını sundular ve dinleyicilerin sorularını yanıtladılar.

Son sunum sırasında eski CES Başkanı Nur Bereket, CES’in işleyişini ve yetkilerini kavramaya çalışan yeni öğrencilere bazı aydınlatıcı bilgiler verdi.

Seçim öncesinde, adaylar, kampanyalarını salı günü gece yarısına kadar yürütebilecekler. Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi’nin de hatırlattığı gibi, seçim sonuçları ne olursa olsun, esas olan birlikte çalışmaktır.

Önümüzdeki çarşamba günkü büyük gün için herkese iyi şanslar.