NDS Medyatek’ten Yaratıcı Kitap Ödünç Verme Teknikleri

NDS’deki Medyatek sorumluları okucuların kitaplara yoğunlaşmasını sağlamak ve koleksiyonları üzerindeki talebi artırabilmek için yeni yaratıcı fikirler geliştirmeye devam ediyorlar. Her pazartesi gününün son teneffüsü boyunca Maud Fernique ve Nunzia de Palma’dan oluşan dokümentalist grubu, lisenin bir katında el arabasıyla dolaşarak öğrencilere kitap, dergi, BD, DVD ve e-kitap okuyucusu önerisinde bulunuyorlar.

İki Medyatek sorumlusu koridorda karşılaştıkları öğrencilerle kaynaklar hakkında paylaşımda bulunuyor, yapacakları seçim konusunda kesin bir fikri olmayanlara el arabasında bulunan yapıtlara ilişkin etiketlerin bulunduğu kavanoza ellerini daldırarak bilgi edinmelerini sağlıyorlar.

Ayrıca Maud Fernique ve Nunzia de Palma öğretmenler odasını da ziyaret ederek Medyatek ile tüm kullanıcılar arasındaki ilişkileri güçlendirmeyi hedefliyorlar.