NDS, İstanbul Tıp Fakültesi “İstanbul Akade-Medikal Günleri”ne katıldı

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi “İstanbul Akade-Medikal Günleri” ’nin ikincisini 28 Şubat 2018 tarihinde düzenledi. Bu programa lise son sınıflarımızdan tıp bilimine ilgili 6 öğrencimiz, rehber danışman Tuna Saikali eşliğinde katıldılar.

Bu girişimle Türkiye’nin her yanından gelen başarılı öğrenciler İstanbul Tıp Fakültesi’nde (Çapa) buluşarak bir gün boyunca Türkiye’nin en saygın Tıp profesörlerinden Tıp dersleri aldılar, birlikte laboratuvar uygulamalarına katılarak, Tıp eğitimini ve hekimlik mesleğini en doğru şekilde keşfetme imkanına eriştiler.

Ayrıca öğrenciler farklı şehirlerden ve okullardan akranlarıyla bir araya gelerek unutamayacakları bir tecrübeyi de deneyimlemiş oldular. Tüm günü İstanbul Tıp Fakültesinde geçirip Tıp öğrencisi olmayı deneyimlediler.