NDS Aşçılık Kulübü Eataly Pizza workshopu’na katıldı

1 Mart Cuma Günü NDS Aşçılık Kulübü olarak rehber öğretmenimiz Ani Benglian eşliğinde Eataly Pizza workshop’una katıldık. Öncelikle pizza hamurunun nasıl yoğurulduğunu ve sonrasında hamurun nasıl açılması gerektiğini öğrendik.

Açtığımız pizza hamurlarını seçtiğimiz malzemeleri kendi zevkimize göre seçerek kullandıp fırına verdik.

Pişirme süresinde calzone (kapalı pizza) tatlısının yapılışını öğrendik, hazırlayıp fırınladık. Pizzalarımız piştikten sonra bizim için ayrılan masada kendi yaptığımız pizzalarımızı yedik.

Sohbet eşliğinde yediğimiz tatlılarımızın ardından, bizlere pizza sertifikalarımıza takdim ettiler. Evlerimize giderken bizim için verilen ekstra pizza hamurları ve eataly önlüklerinin bizde kalması bizleri mutlu etti.