Kisuk Kwon, piyanist

16 Aralık 2021, 19:30

| Konser , Klasik müzik , Rezervasyon ile

Dikkat: Konser tarihindeki mevcut sağlık koşulları ve yürürlükteki mevzuat saklı kalmak koşuluyla, katılım sadece rezervasyonla mümkündür.

İç mekânda gerçekleşen etkinliklerimize kademeli olarak yeniden başlamayı planladığımız bu süreçte, misafirlerimizi kabul etme kapasitemiz sosyal mesafe kuralları ve konserin huzurlu bir ortamda gerçekleşmesini sağlayacak olanaklarla sınırlıdır. Rezervasyonlar için gerekli link, konserden bir hafta önce çevrim içi yayınlanacaktır.
Kabul edilen seyirci sayısının izin dâhilindeki kapasiteyi hiçbir zaman aşmamasını sağlamak için, rezervasyonlar sadece çevrim içi yapılabilir. Telefonla rezervasyon kabul edilmez.

Sağlık koşullarındaki değişim ile resmî makamların talimat veya tavsiyeleri doğrultusunda, konser her zaman iptal edilebilir veya başka bir tarihe ertelenebilir. Bizi takip ederek bu konudaki güncellemelerimizden haberdar olabilirsiniz.

Kisuk Kwon :
*2020 Uluslararası Piyano Yarışması - Istanbul Orchestra’Sion Birincilik Ödülü.
*2020 Uluslararası Piyano Yarışması - Istanbul Orchestra’Sion - Ali Darmar Ödülü

Kisuk Kwon, 13 Mart 2020’de Orchestra’Sion ile yarışma finalinde.

Kisuk Kwon, 13 Mart 2020’de besteci tarafından verilen Ali Darmar Ödülü’nü alıyor.

PROGRAM:
Program, daha sonra internet üzerinden ilan edilecektir.

Kisuk Kwon, piyanist

Güney Kore’de 1991’de doğan Kisuk Kwon, piyanoya dokuz yaşında başladı. Profesyonel müzisyenlik yeteneğini geliştirmek üzere, görece geç bir yaşta müzik öğrenimi için yurt dışına gitti. Mart 2020’de İstanbul Orchestra’Sion – 4. Uluslararası Piyano Yarışması’nda birincilik ödülü ile “Ali Darmar Özel Ödülü”nü kazandı. Ayrıca 2019’da, İtalya’daki Uluslararası “Piano Scriabine” Yarışması’nda ikincilik ödülü elde etti. Aynı yıl, Almanya’daki "Steinway-Förderpreis" Yarışması’nda birincilik ödülü de aldı. Grosseto Şehri Senfoni Orkestrası, İstanbul Orchestra’Sion ve Prime Philarmornic ile çaldı.
Aynı zamanda Kisuk Kwon, "Korean Piano Association" birincilik ödülü, Youngchang Music ikincilik ödülü, Beethoven Yarışması ikincilik ödülü gibi Güney Kore’deki pek çok ödülün de sahibidir.
Müzik alanında Hanyang Üniversitesinden lisans; Almanya’daki Detmond Hochschule Üniversitesinden ise master derecesi sahibidir. Şu sıralarda ise, Prof. Hartmut Schneider yönetiminde konser sanatçısı diplomasına hazırlanmaktadır.

Moodle Sınav Takvimi Veli / Bilgi E-OKUL web-mail