İngilizce Konuşulan Ülkelerde Eğitimlerine Devam Eden Eski NDS Mezunlarıyla Buluşma

2018 yılının son eğitim gününde NDS, İngilizce konuşulan ülkelerde üniversite eğitimlerine devam eden yılı 10’a yakın 2015-2018 mezununu büyük bir mutlulukla ağırladı.

İngilizce konuşulan ülkelerde üniversite eğitimi konusunda danışman Mirey Aji Derkazez tarafından düzenlenen ve pek çok lise öğrencisinin katıldığı bu toplantı; Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Hollanda’ya yerleştiklerinden bu yana eski mezunların deneyimledikleri avantaj ve sakıncalara dair verimli bir paylaşıma olanak verdi.

Her konuşmacı, hem eğitim hem de günlük yaşama dair görüş ve yaşadıkları konusunda öğrencilere bilgi verdi ve genç arkadaşlarının pek çok sorusunu yanıtlayarak üniversite eğitimleri için seçecekleri yönü belirlemelerine yardımcı oldu.