Hazırlık Sınıfları Kaynaştırma Etkinliği | Tarabya

Her yıl olduğu gibi, hazırlık sınıfı öğrencilerimizin birbirleriyle ve öğretmenleriyle okul dışında vakit geçirip kaynaşmaları amacıyla Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi Rehberlik Birimi tarafından 14 Eylül’de Tarabya’da bulunan Fransız Bahçeleri’nde geleneksel oryantasyon etkinliği düzenlendi.

Her biri farklı renkte 9 ekipten oluşan öğrencilerimiz, Beden Eğitimi ve Spor öğretmenleri tarafından hazırlanan haritalar aracılığyla oryantasyon parkurundaki oyunları takip ederek en çok puanı toplamaya çalıştı. Mini golf, petank, adam asmaca, sessiz sinema, masa tenisi, tasarım gibi yarışmalardan oluşan oyun parkurunda her etabı tamamlamak üzere öğrencilere belli bir süre verildi. Mavi ekip, güzel bir takım dayanışması sergileyerek oyunlarda kazanan taraf oldu.

Öğrenciler Tarabya’da bir yandan oyunlarla hoşça vakit geçirirken bir yandan da piknik yaparak enerji depoladılar.

Tüm öğrencilerimize başarılı ve verimli bir ders yılı dileriz!