Hazırlık Sınıfı Öğrenci Velilerine Yönelik Yöntem Toplantısı

18 Eylül tarihinde NDS Hazırlık sınıfı öğrenci velilerine yönelik gerçekleşen yöntem toplantısında, aileler önce sınıflarda Fransızca öğretmenleriyle bir araya geldi. Öğretmenler, yıllık eğitim programını velilere tanıttılar.

Ardından veliler, Hazırlık sınıflarından sorumlu Müdür Yardımcısı Yeşim Özçubukçu’nun kendilerini beklediği gösteri salonuna gittiler.

İlk önce öğretmenler sırayla verdikleri derslerin müfredatını sundular ve velilerin sorularını cevapladılar.

Kendisine yöneltilen farklı soruları cevaplamadan önce, Rehberlik Sorumlusu ve Hazırlık sınıfları psikoloğu Sarem Şeşetyan, kurumdaki görevine değindi ve öğretim yılı boyunca öngörülmüş etkinlik programını açıkladı.

Toplantıyı kapatmadan önce Yeşim Özçubukçu, devamsızlık ve sınavların işleyişi konusunda açıklamalarda bulundu.