Hatay İçin Yüzüyoruz | Yardım Amaçlı Yüzme Yarışı

9-10 Ocak tarihlerinde Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi spor kompleksinde « Hatay İçin Yüzüyoruz » projesi kapsamında depremzedeler yararına bir yüzme yarışı düzenlendi.

Öğrenci ve öğretmenlerimiz, Birleşmiş Eller Derneği’nin işbirliğiyle 1. yıl dönümünde Hatay’daki depremzedeler yararına düzenlenen « Hatay İçin Yüzüyoruz » projesine destek olmak için kulaç attı.

Yarışmada ilk 5’e giren öğrencilerimiz :

• 12. sınıflardan Ali Deniz O. | 83 tur - 1,66 km
  • 10. sınıflardan Kanat O. | 81 tur - 1,62 km
  • 10. sınıflardan Buse B. | 80 tur - 1,60 km
  • 12. sınıflardan Daren Ö. | 60 tur - 1,20 km
  • 10. sınıflardan Bora B. ve Elif G. | 53 tur - 1,06 km

Toplamda 1292 tur yani 25.84 km yüzüldü. Proje kapsamında elde edilen bağışın tamamı Birleşmiş Eller Derneği’ne aktarılmıştır.

Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi olarak katılım gösteren veya yarışmacılara bağış aracılığıyla sponsor olan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür eder, bu anlamlı proje için beden eğitimi ve spor öğretmenlerimiz Gauthier GUYOT ve Aurélien DUYAN’a teşekkür ederiz.

Daha fazla bilgi için NDS spor kompleksi blogunu ziyaret edebilirsiniz.