Fransa’da Üniversite Okuyan Mezunlarımızla Paylaşım Toplantısı

17 Aralık Perşembe günü Rehberlik dersinde Fransa’da öğrenim görmekte olan mezunlarımızla 12.sınıf öğrencilerini buluşturan bir toplantı düzenlendi.

Sayısal bölümler ve sözel bölümler için iki ayrı salonda gerçekleştirilen toplantıda mezun öğrencilerimiz Fransa’da okumaya karar verme ve başvuru süreçlerini, Fransa’da öğrenci olmak, okudukları üniversite ve yaşadıkları şehir hakkında deneyimlerini paylaşarak mesleki uzmanlık alanları hakkında bilgiler verdiler.
Lise son sınıf öğrencilerinin sorularına da yanıt veren mezun öğrencilerimiz kısa bir süre için de olsa tekrar NDS’de olmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

Fransa’da oldukça başarılı bir üniversite hayatı yaşayan mezun öğrencilerimizi tebrik ediyor, 12.sınıf öğrencilerimize de başvurularında başarılar diliyoruz.