Francosobil MUN Konferansı | 2022

Okulumuz Fransızca MUN Kulübü öğrencileri 17-18 Mart tarihleri arasında Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’nde Frankofoni Haftası vesilsiyle düzenlenen Francosobil MUN Konferansa’na katıldı. Öğrencilerimiz, pandemi nedeniyle verilen üç yıl aranın ardından ilk yüz yüze konferanslarını gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz Irem A. ve Zeynep Lidya M., «Fransız Devrimi» başlıklı münazaralarda kendilerini ifade etme biçimleriyle ve sundukları argümanlarla fark yaratarak dereceye girdiler. Ödüller; Fransız Kültür Merkezi ve Sayın Vincent Brousse’un himayesinde akademik sıralamaya göre ilk iki kazanana teslim edildi.

Öğrencilerimiz konferansa başarılı bir katılım göstermiş olup, Fransızca MUN deneyimlerine bir yenisini daha eklediler.

Tüm öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.