Sayın Velimiz,

Pandemi döneminde hepimiz evde olduğumuz süre zarfında memnun olacak bir iki nokta bulmaya çalışıyoruz. Peki ya gençler? Sosyal ve duygusal gelişimlerinin bağımsızlık ve ayrışmadan geçtiği hayat dönemlerinde gençler evdeler ve vakitlerinin büyük çoğunluğunu ekran karşısında geçiriyorlar. Okulun da sanal olarak ev sistemine dahil olması ile hem büyüyen hem de iç içe geçen “aile, okul ve genç üçgeni”ndeki ilişkinin dinamikleri; artan ekran kullanımı ve ailelerin bu konulardaki kafa karışıklığı oldukça görünür hale geldi.

Bu bağlamda, 17 Aralık 2020 Perşembe 16.00-17.15 saatleri arasında Psikolojik Danışman Ceren ŞAD POLAT «Dijital Ebeveynlik: Çevrim İçi ile Ev İçi Arasındaki İlişki Dengesini Nasıl Kurabiliriz?» başlıklı konuşmasıyla bizlerle olacak.

Bu konuşmada ev içinde gençlerle dengeli bir ilişki kurabilmenin ve bu ilişkiyi sürdürebilmenin yolları; ailelerin ekran maruziyeti konusundaki endişeleri üzerinde duracak; bu konuda ailelerin dikkat etmesi gereken hususları konuşacağız.

Sizlere göndermiş olduğumuz anketi yanıtlayarak katılım durumunuzu bildirmenizi rica ederiz. Toplantı linki toplantı günü ilgili velilere gönderilecektir.

Bu söyleşide sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.