Depremzedeler İçin Yardım Kampanyası

Notre-Dame de Sion Lisesi, ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla gerçekleştirilen deprem bölgesine yardım kampanyasına katılmaktadır.

Şişli Milli Eğitim Müdürlüğü okullardan gelen yardımları Şişli Atatürk Ortaokulu’nda toplayarak kendi gönüllü ekipleriyle deprem bölgesine ulaştırmaya devam etmektedir.

Geçtiğimiz hafta toplanan 10 tır yardım malzemesi 7 Şubat Salı günü Hatay’a gönderilmiştir.

Devam eden yardım kampanyası kapsamında, 13 Şubat Pazartesi ve 14 Şubat Salı günü gıda yardımı toplanacaktır. Arzu eden öğrenci, öğretmen ve velilerimiz deprem bölgesine ulaştırılmak üzere destek ve yardımlarını 13 Şubat Pazartesi saat 17.00’ye kadar ve 14 Şubat Salı saat 15.00’e kadar okulumuza ulaştırabilir.

Bu hafta öncelikli toplanacak malzemeler:

• Pirinç
  • Bulgur
  • Makarna
  • Nohut
  • Fasulye
  • Mercimek
  • Salça
  • Sıvıyağ
  • Şeker
  • Tuz
  • Konserve
  • Köpük tabak
  • Plastik çatal ve kaşık

Ayrıca, deprem bölgesinde N95 maske ihtiyacı olduğu da ifade edilmiştir.

Deprem bölgesinde akut dönem ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra kalıcı projelerle ilgili araştırma ve görüşmelerimiz devam etmektedir.

Ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte, halkımızla dayanışma içinde olduğumuzu ve depremzedelerin acılarını paylaştığımızı bildiririz.