Bazı NDS’li meslektaşlarımıza güle güle dedik

Her eğitim-öğretim yılı sonunda olduğu gibi, bu yıl da öğrenimlerine Türkiye’de veya başka yerde devam etmek üzere NDS’den mezun verdiğimiz öğrencilerimiz gibi, bazı meslektaşlarımız da NDS’den ayrıldı:

Sayın Marion Bresson, medyatek sorumlusu

Sayın Maral Bossy, Fransızca öğretmeni

Sayın Pauline Rives, Fransızca öğretmeni. Pauline Rives, ayrıca tiyatro etkinliklerine de dahil olmuştu. Eğitimcilerin kurmuş oldukları « les Incorrigibles » adlı müzik topluluğunun da üyesiydi.

Sayın Stéphane Monnet, Fransız dili ve edebiyatı öğretmeni

Sayın Marc Sutra, Fransız dili ve edebiyatı öğretmeni ve ayrıca lisenin Fransızca eğitimi koordinatörü

Sayın Ece Sutra, iki dilde medyatek sorumlusu ve sergi komiseri.

Lise Müdürü Yann de Lansalut ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi, yukarıda adı geçen meslektaşlarına okula verdikleri hizmetler için içtenlikle teşekkür ettiler ve İstanbul’a yapacakları muhtemel ziyaretlerde veya bazı yeni etkinlikler vesilesiyle kendileriyle temas halinde olabileceklerini umarak, onlara bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devamını dilediler.

Bu veda töreni vesilesiyle, Lionel Bansard, liseden ayrılan her meslektaşını kendi bestelediği bir şarkıyla uğurladı. Bu şarkılara Christine Duquenne’in çizimleri eşlik etti.

Okul Aile Birliği üyeleri, ayrılan öğretmenlere birer hediye ile teşekkür ederek onları onurlandırdı.