Artistik Buz Pateni Atatürk Kupası’nda Bronz Madalya

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından 7 ile 9 Ekim tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Artistik Buz Pateni Atatürk Kupası’nda yarışan 9. sınıf öğrencimiz Esma Ö. bronz madalya kazandı.

Toplamda 16 kulüp ve 63 sporcunun katıldığı yarışmada öğrencimiz, «Intermediate Novice Kadınlar» kategorisinde 3’üncülüğü elde etti.

Ayrıca öğrencimiz, Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından 29 Kasım ile 3 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Golden Skate Bosphorus Cup’a «Advanced Novice Kadınlar» kategorisinde katıldı.

Spor kariyerine İBB Spor Kulübü’nde devam eden öğrencimizi içtenlikle kutlar, artistik buz pateni branşındaki başarılarının devamını dileriz.

Daha fazla bilgi için Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nun internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.