2022-2023 CES - Öğrenci Temsilcileri Seçimleri

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı C.E.S.(Comité des Elèves de Sion) seçimleri geçtiğimiz 6 Ekim tarihinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz önce sınıflarında sonra da seviye bazında sözcü olmak üzere kendi temsilcilerini belirlediler.

Tüm okulda yürütülen sürecin ardından Okul Müdürü Alexandre Abellan ve Türk Müdür Başyardımcısı Tuna Saikali, haftayı sonlandıran bayrak töreninde, seviyelerin temsilcilerini açıkladılar.

Öğrenci Temsilcileri:

• Ece E. | 12. sınıf
  • Çağan G. | 11. Sınıf
  • Begüm Ö. | 10. Sınıf
  • Maya B. | 9. Sınıf
  • Kerem B. | Hazırlık Sınıfı

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi, arkadaşlarını temsil etmek ve okul yaşantısına dair konularda öneriler sunmak üzere gönüllü olan tüm temsilcilere ve onları destekleyen diğer öğrencilerine içtenlikle teşekkür eder.

Temsilciler düzenli olarak İdare ve danışman öğretmenleriyle bir araya gelerek okul hayatındaki önemli konularla ilgili fikir alışverişinde bulunacaktır.

2022-2023 yılında bu yönde çalıacak olan temsilcileri kutluyoruz.