français | Türkçe

giriş

2020-2021 Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu

Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 5 Kasım 2020 Perşembe günü gerçekleşti.

Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Söz alan 2019-2020 dönemi Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Gamze Aksüt, hazırlanan kısa film eşliğinde 2019-2020 yılı içinde yapılan çalışmaları anlattı, faaliyet raporunu paylaştı ve dönem boyunca beraber çalıştığı arkadaşlarına teşekkür etti.

Bu konuşmanın ardından Okul Müdürü Yann De Lansalut ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi söz aldılar. Okul Aile Birliğinin önemini dile getirdiler. Uzun yıllardır Okul Aile Birliği’ne katkı sağlamış üyelerden çocukları mezun olanlar sahneye çağrıldı. Ece Kahramanzade, İnci Günay, Şebnem Şenli ve Gamze Aksüt’e anı plaketleri sunuldu. Toplantıya katılamayan Meltem Yazıcıoğlu, Gülşen Köprübaşı, Neslihan Fırat, Seval Subaşı’ya teşekkür edildi.

2019-2020 Okul Aile Birliği Yönetim Kurulundan başkan Gamze Aksüt’e teşekkür plaketi, Başkan yardımcısı Can Özyurt, üyeler Ülkü Ceylan, Burçak Işık’a anı plaketleri sunuldu.

Gündemin ilgili maddesi gereğince Divan heyetinin oluşumuna geçildi ve yapılan oylamada Divan Başkanlığı’na Figen Koral, sekreterliğe Gülnur Baykurt oy birliği ile seçildiler.

Denetleme Kurulu üyesi Meltem Yazıcıoğlu’nun hazırladığı 2019-2020 Dönemi Okul Aile Birliği denetim raporu Ülkü Ceylan tarafından okundu. Ardından 2019-2020 Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu çalışmalarının ibrasına geçildi ve yapılan oylamada eski dönem yönetim kurulu oy birliği ile ibra edildi.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği yönetim kurulu ve denetim kurulu adaylarının kendilerini tanıtmasından sonra yeni dönem Okul Aile Birliği seçimlerine geçildi.

Yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu Asil üyeleri Can Özyurt Müge Görücü Berna Laçin Eşiz Semra Akkuş Akman Bükem Tanören

Yönetim Kurulu yedek üyeleri Elif Topsak Ayşe Nur Yüzbaşıoğlu Yasemin Arzu Irk İlker Öztaş Gazi Gökpınar

Denetleme Kurulu asil üyesi Ülkü Ceylan Denetleme Kurulu yedek üyesi Onur Eralp

olarak belirlendi.

Yönetim Kurulu asil üyeleri kendi aralarında toplanarak görev dağılımı yaptılar.

Buna göre,

Başkan: Berna Laçin Eşiz Başkan Yardımcısı: Can Özyurt Sayman: Müge Görücü Sekreter: Bükem Tanören Üye: Semra Akkuş Akman

olarak belirlendi.

Yeni dönem Okul Aile Birliğine çalışmalarında başarılar dileriz.

recherche

Duyurular Moodle Sınav Takvimi Veli | Bilgi E-OKUL web-mail