2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı İçin NDS’deki CES Seçimleri

Bu eğitim-öğretim yılı CES seçimleri, 19 Ekim tarihinde sadece Hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik olarak gerçekleşti. Bu yıl, sadece 12 G’den Sinan Can G., CES başkanlığına adaylığını koydu. Ekibi, Erdem C. (11B), Buse B. (10C), Deniz B. (9D) ve Arın A. (Hz F) adlı öğrencilerden oluşuyor. Ekip göreve başladı.

Hazırlık sınıfı öğrencileri, önerilen 6 isim arasından 3 arkadaşlarını sınıf temsilcisi seçmek için, müdür yardımcısı Yeşim Özçubukçu veya Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi’nin ofislerinde bulunan seçim sandıklarında oylarını kullandılar. Oy sayımından sonra, seçilen arkadaşların isimleri duyuruldu: Arın A. (Hz F), Bora G. (Hz C) ve Birce Ş. (Hz E).

Oy verme ve sayma sürecinin iyi işlemesi için desteklerini esirgemeyen öğrencilere teşekkür ediyor, yeni CES Başkan ile komite düzeyinde seçilen tüm delegeleri içtenlikle kutluyor ve onlara iyi çalışmalar diliyoruz.