2017-2018 Öğretim Yılı NDS Spor Takımlarının Turnuvalardaki Başarıları

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı içinde öğrencilerimizin katıldıkları tüm turnuvalar ve bu turnuvalardaki derecelerini toplu halde yayınlıyor; tüm sporcu öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, beden eğitimi öğretmenlerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyoruz.

ST BENOİT ATAYI ANMA KUPASI Masa Tenisi – Kızlar 1. Basketbol – Kızlar 1. Basketbol – Erkekler 3. Voleybol - Erkekler 3. Voleybol – Kızlar «Fair play ödülü» Eski mezun Voleybol – Kızlar 2. Futbol – Erkekler 2. Satranç 2.

ŞİŞLİ İLÇE MAÇLARI Masa Tenisi – Kızlar 1. Voleybol – Erkekler 1. Basketbol – Kızlar 2. Voleybol – Kızlar 2.

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ YELKEN YARIŞLARI Kızlar Çağla Dallı 2.

ZYILLIK OKULLARIK TURNUVASI Masa tenisi – Kızlar 1. Badminton - Kızlar 2. Badminton – Erkekler 4.

ST. PULCHERİE TENİS TURNUVASI 16-17 Yaş Genç Kızlar lisanslı – Deniz T. 1.

SJ FRANCOFETE TURNUVASI Basketbol –Kızlar 1. Masa Tenisi -Kızlar Takımları 1. Futbol –Kızlar 1. Futbol Erkekler 1. Voleybol –Erkek 2. Atletizm yarışlarında koşuda 100m de Cemre Ö. 3. 60m koşuda Ulaş G. 2. Gülle atmada Esra B.1.

ESKRİM İL MAÇLARI Verda A. - İstanbul 4. / Türkiye 9.

RKİYEMNASTİK ŞAMPİYONASI Defne K.– Bireysel İstanbul 2.si Türkiye 3.sü / Takım halinde Türkiye 1.liği

NDS TURNUVASI Basketbol –Kızlar 1. Voleybol – Erkek 1. Satranç – Ege F. 2. Masa Tenisi – Kızlar 3.

SAR OKULLARI TURNUVASI Voleybol – Kızlar 1. Basketbol –Erkekler 1.

ZME TAKIMI İstanbul 6.sı Türkiye 5.si

Duyurular Moodle Sınav Takvimi Veli | Bilgi E-OKUL web-mail