19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Atatürk gençleri ve öğretmenleri olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 101. yılını, bugün yüz yüze ve okulumuzda kutlayamasak da geçmiş törenlerimizden kesitleri, sporcu gençlerimizin seslendirdiği Atatürk özdeyişlerini ve Müzik Kulübü öğrencilerimizin seslendirdiği Gençlik Marşı’nı içeren videomuzu hiç kaybetmediğimiz coşku ve heyecanımızla sizlerle paylaşıyor, gelecek yıllarda bir arada olmanın ümidi ve inancıyla bayramımızı kutluyoruz.

Videoyu izlemek için tıklayınız.

Videonun hazırlanmasında emeği geçen, bu videoyu hazırlamayı ve katkıda bulunmayı yürekten isteyen tüm öğretmen ve öğrencilerimize içtenlikle teşekkür ederiz.

"Gençler! Cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizsiniz.

Siz, almakta olduğunuz eğitim ve kültür ile insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir özgürlüğünün en değerli simgesi olacaksınız."

Mustafa Kemal ATATÜRK