Lycée Notre Dame de Sion

Cumhuriyet Caddesi 127 Harbiye 34373 Istanbul - Tel:+90 (212) 219 16 97 www.nds.k12.tr

Ödüller

Birincilik Ödülü 10.000 $, İkincilik Ödülü 5.000 $, Üçüncülük Ödülü 2.500 $’dır.

Birincilik Ödülü’nü alana birçok konser vermesi teklif edilecek olup, bunlar arasında: Notre Dame de Sion Lisesi Gösteri Salonu’nun yıllık programı çerçevesinde bir resital, Théâtre Saint Bonnet’de bir resital ( Bourges, Fransa), Lisztomanias’ın "Liszt’in Doğusu" 2018 Festivalinde bir resital (Chateauroux, Fransa), Domaine Les Forges de la Vache’da doğaçlamalar dizisinde bir resital (Nièvre, Fransa), Vila-Seca 2018 Müzik Festivali’nde bir resitale katılım (Vila-seca, İspanya) ve 2018 yılı Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali’nde (Gümüşlük, Türkiye) bir konser bulunmaktadır. Kazanan yarışmacı daha sonra başka konserler de verebilir. Bu konserlerin listesi internet sitesinde düzenli olarak güncellenecektir.

Jüri üyeleri adaylardan birine Cap Ferret Music Festivali Akademisi’ndeki ustalık sınıflarına katılmak ve Festivaldeki Genç Yetenekler konserlerinde yer almak üzere bir haftalık burs (ders ve konaklama), ayrıca konserin videosunu verecektir (Cap Ferret, Fransa).

İlk üç ödülü kazananlara başka ek ödüller de verilebilecek olup, bunlar arasındaNotre Dame de Sion Lisesi Özel Öğrenci Ödülü veya Jüri üyelerinin onayladığı herhangi bir başka müzik ödülü yer alacaktır.

Tüm ödüller yarışmanın kapanışı vesilesiyle düzenlenecek bir gala gecesinde verilecektir.