TÜRKİYE U16 BASKETBOL ŞAMPİYONASI’NDA BİRİNCİLİK !

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2021-2022 U16 Türkiye Basketbol Şampiyonası maçlarında 9. sınıf öğrencimiz Deniz G.’nin basketbol takımı birinciliği kazandı.

8 ile 14 Mayıs tarihlerinde Balıkesir’de düzenlenen U16 Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası’nda öğrencimiz, Anadolu Efes Spor Kulubü basketbol takımıyla şampiyonayı kazanarak Türkiye birinciliğini elde etti.

Bu başarısı akabinde, öğrencimiz Uluslararası Basketbol Federasyonu tarafından 12 ile 20 Ağustos tarihleri arasında Makedonya’da düzenlenecek 2022 Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan 16 Yaş Altı Erkek Milli Takımı aday kadrosuna seçilmiştir.

Basketbol kariyerine Anadolu Efes’te devam eden Deniz, 20 kişilik yıldız erkek milli takım aday kadrosuna seçilmesinin ardından 24 Haziran’da Bolu’da düzenlenen antrenman kampına girecektir.

Öğrencimizi içtenlikle kutlar, basketboldaki başarılarının devamını dileriz.

Moodle Sınav Takvimi Veli / Bilgi E-OKUL web-mail