St-Benoît Fransız Lisesi tarafından düzenlenen Fransızca Şarkı Yarışması Finalinde İki NDS Öğrencisi

Öğrencilerimizden Lara T. (9E) ve Nareg E. (11F), Saint-Benoît Fransız Lisesinin düzenlediği Fransızca Şarkı Yarışması "Chante ! Chante ! Chante !" için otuz sekiz öğrencinin katıldığı ön elemeden geçerek finale kalan yedi öğrenci arasında yer aldılar ve 19 Mart tarihinde gerçekleşen gecede NDS’yi en iyi şekilde temsil ettiler.

Saint-Benoît Orkestrası eşliğinde, Lara "Les feuilles mortes" (Sararmış Yapraklar) parçasını seslendirdi ve bir piyano parçası çaldı. Charles Aznavour’ın "Hier encore" (Daha Dün) adlı parçasını yorumlayan Nareg’e de Saint-Benoît Orkestrası eşlik etti.

Performansları için kendilerini kutluyoruz!