Spor Takımlarımız Ankara Tevfik Fikret Lisesi 8. Spor Şenliği’ne Katıldı

21-23 Ekim tarihleri arasında Ankara Tevfik Fikret Lisesi tarafından düzenlenen « 8. Cumhuriyet Kupası Spor Şenliği »ne kız ve erkek takımlarımız; voleybol, basketbol, futbol ve masa tenisi branşlarında katıldı.

Okulumuzdan 42 öğrencinin katıldığı spor şenliğinin ilk gününde tüm katılımcı okulların öğrencileriyle Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi.

Turnuvada başarılı performanslar sergileyen takımlarımız toplamda 3 kupa kazandı:

• Masa Tenisi Kız Takımı - Birincilik Ödülü
  • Voleybol Kız Takımı - İkincilik Ödülü
  • Basketbol Erkek Takımı - Üçüncülük Ödülü

Ankara Tevfik Fikret Okulları’na davetlerinden ötürü teşekkür ediyor, okulumuzu tüm branşlarda temsil eden sporcu öğrencilerimizi ve onlara eşlik eden Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Hüsnü Peker, Güner Ilıca ve Semra Duman’ı içtenlikle kutluyor; öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.