Sosyal Yardım Kulübü Engelli Öğrencileri Ağırladı

23 Ocak 2011 Çarşamba günü Sion Sosyal Yardım Kulubü olarak okulumuzda zihinsel engelli arkadaşlarımı tanımak, onları anlamak ve onlarla yakın bir iletişime geçebilmek amacı ile bir etkinlik düzenledik. Bu etklinliklere iki okuldan yaklaşık yirmi öğrenci katıldı. Erkekler için Efe Önen ve Kaan Kirişçi önderliğinde futbol maçı, kızlar için ise boyama ve boncuk dizme gibi çeşitli aktiviteler vardı. Kulüp olarak düzenlediğimiz bu etkinliğimize okul öğrencilerinin ilgisi çok büyüktü. 10,11 ve 12. sınıf öğrencilerinden yaklaşık yirmi beş öğrenci gönüllü olarak bu projede yer almayı istedi. Birlikte çok güzel vakit geçirdik. Hem onlar hem biz bekli de hiç olmadığı kadar eğlendik. Birlikte zaman geçirebilmek ve onları daha yakından tanıma fırsatı bulabilmek çok sevindiriciydi. Bize destek olan ve bu projeyi gerçekleştirmemizi sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Zeynep Aslıhan Çolak