Olivier Moulin, piyanist

klasik müzik

Olivier Moulin - Piyano resitali

PROGRAM:

L.v. BEETHOVEN : Sonat n°23 op.57 "Appassionata"

C.DEBUSSY : 3 Prelüt "Ce qu’a vu le vent d’ouest", "Brouillards", "Feux d’artifice"

F.LISZT : Impromptu

F.LISZT : Sonnet de Pétrarque 123

F.LISZT : Nuages gris

F.LISZT : Danse macabre d’après Saint-Saëns

OLIVIER MOULIN, piyano

Fransa’nın Lyon kentinde doğan Olivier Moulin, Lyon Ulusal Yüksek Müzik Konservatuarından birincilikle mezun oldu. Eğitimine daha sonra Salzburg Mozarteum Üniversitesi’nde devam etti.
Birçok uluslararası ödül sahibi müzisyen, saygın konser salonlarının ve önemli festivallerin konuğu olarak tek başına veya ikili resitaller vermekte ve orkestralara eşlik etmektedir. Avrupa, Kuzey Amerika ve Japonya’da konserler veren sanatçı, Fransız ve yabancı radyo ve televizyon kanalları için kayıtlar gerçekleştirmektedir.

Notre Dame de Sion Lises ve İstanbul Fransız Kültür Merkezi işbirliği ve Culturesfrance- Fransa Dışişleri Bakanlığı desteğiyle