Nakil dönemi işlemleri

14 Temmuz-20 Ağustos tarihlerinde hiçbir kayıt işlemi yapılmayacaktır.

21 Ağustos Pazartesi’den itibaren kontenjan açığı bulunması durumunda nakil yoluyla okulumuza öğrenci alınacaktır.

21 Ağustos Pazartesi gününden itibaren
8.30-12.30 Önkayıt
Kontenjan açığı olması durumunda
13.00-15.00 Asil liste nakil kayıt
15.00-17.00 Yedek liste nakil kayıt

28-29-30-31 Ağustos-1-4 Eylül günleri hiçbir işlem yapılmayacaktır.

Okulumuza, Yerleştirmeye Esas Nakil için ön kayıt başvuruları internet sitesi önkayıt linkinden yapılır.

(DİKKAT: Daha önceden okulumuza önkayıt yaptırmış ve kayıt işlemini tamamlamamışsanız önkaydınızı ilgili tarihlerde anında yenileyebilirsiniz. İlk kez önkayıt yapıyorsanız ve henüz bir okula kaydolmadıysanız okul numarası bölümüne ortaokulunuzdaki okul numaranızı yazınız; bir liseye kayıtlı iseniz lise tarafından verilen yeni okul numarasının yazılması gereklidir.
İlk kez yapılan başvuruların kontrolleri sadece mesai saatlerinde yapılmaktadır, onay biraz zaman alabilir. )

Nakil işlemi, okulumuzdaki kayıt süreci tamamlandıktan sonra, e-okul üzerinden gerçekleştirilir.

Önkayıt sadece yapıldığı gün için geçerlidir. Kayıt tamamlanmamışsa önkaydın her gün veli tarafından yenilenmesi gerekir.

Kayıt işlemleri ile ilgili internet sitesinde daha önce yayınlanmış bilgiler aynen geçerlidir. Lütfen okuyunuz.

Farklı okullara nakil başvurusu işlemleri

Resmi okula nakil talebi için
Resmi okula nakil başvurusunda bulunmak isteyen veli okulumuza gelerek dilekçeyle nakil talebinde bulunur. Resmi okulların nakil sonuçları ilgili kılavuzda belirtildiği şekilde pazartesi günleri açıklanmaktadır.

Özel okula nakil talebi için
Okulumuza kayıtlı olup başka bir özel okula nakil başvurusunda bulunmak isteyen veli okulumuza gelerek dilekçe vermelidir. Nakil başvurusu işlemi e-okul sistemi üzerinden lisemizce gerçekleştirilir. Kabulünun takibi veli sorumluluğundadır.

DİKKAT : Bir okula nakil talebinde bulunmanız var olan okul kaydınızı etkilemez ancak diğer okul tarafından nakil talebiniz onaylandığı anda okulumuzda olan kaydınız silinmiş demektir.