Nakil dönemi işlemleri ( 13 Ağustos’tan itibaren)

14 Temmuz-12 Ağustos tarihlerinde hiçbir kayıt işlemi yapılmayacaktır.

13 Ağustos Pazartesi’den itibaren kontenjan açığı bulunması durumunda nakil yoluyla okulumuza öğrenci alınacaktır.

13 Ağustos Pazartesi gününden itibaren kontenjan açığı bulunması durumunda kayıtlar

8.30-12.00 Önkayıt
13.00-15.00 Asil liste nakil kayıt
15.00-17.00 Yedek liste nakil kayıt

şeklinde gerçekleşecektir.

20-24 Ağustos haftası ve 30 Ağustos günü hiçbir işlem yapılmayacaktır.

Yerleştirmeye Esas Nakil için ön kayıt başvuruları için internet sitesinden önkayıt başvurusu yapılır.

Kontenjan açığı olursa,
Daha önceden okulumuza önkayıt yaptırmış ve kayıt işlemini tamamlamamışsanız önkaydınızı ilgili tarihlerde anında yenileyebilirsiniz.
İlk kez yapılan başvuruların kontrolleri kısa sürede tamamlanmaktadır.
Önkayıt sadece yapıldığı gün için geçerlidir. Kayıt tamamlanmamışsa önkaydın her gün veli tarafından yenilenmesi gerekir.

Nakil işlemi, okulumuzdaki kayıt süreci tamamlandıktan sonra, e-okul üzerinden gerçekleştirilir.

Kayıt işlemleri ile ilgili internet sitesinde daha önce yayınlanmış bilgiler aynen geçerlidir. Lütfen okuyunuz.

6 Ağustos’tan itibaren Resmi okula nakil talebi için

Resmi okulların nakil sonuçları ilgili kılavuzda belirtildiği şekilde pazartesi günleri açıklanmaktadır.

DİKKAT : Bir resmi okula nakil talebinde bulunmanız var olan okul kaydınızı etkilemez ancak diğer okul tarafından nakil talebiniz onaylandığı anda okulumuzda olan kaydınız silinmiş demektir.

Moodle Sınav Takvimi TICE (Dijital Ortam Eğitimi Paylaşımları) Veli-Öğretmen Görüşme Günleri E-OKUL web-mail