NDS’yi yakından tanımak için (Güncel)

Okulun tanıtım videosu ile tanıtım toplantılarına katılım formu bu bölümdedir. Tanıtım videosunu izlemenizi, toplantılara katılmak istiyorsanız formu doldurmanızı rica ederiz.

Sayın Veli ve Sevgili Öğrenci Adaylarımız,

Okulumuzun internet sitesine hoşgeldiniz.

20 Haziran Cumartesi günü LGS’ye giren liseli olma yolundaki gençlere başarı ve şans dileriz.

İçinde bulunduğumuz dönemin gereklilik ve hassasiyetlerini dikkate alarak okulumuzu tanıtımını kapsamlı bir sunum ve arzu eden velilerin kayıt olarak katılabileceği interaktif videokonferanslar aracılığıyla yapacağız.

Okulumuzu yakından tanımak için öncelikle sunumu izlemenizi rica ederiz.

Sunumda okulun eğitim sistemi, akademik ve sosyal olanakları, kariyer planlama çalışmaları ile üniversiteye hazırlık çalışmaları ve başarıları hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Prezi sunumun belirttiği sırayı takip etmenizi öneririz. (Cep telefonu veya tabletten sorunsuz izleyebilmek için buraya tıklayabilirsiniz.) Daha detaylı bilgiye sahip olmak isterseniz internet sitemizde sunumdaki konu başlıklarıyla ilgili farklı makaleler de bulabilirsiniz.

Okulla ve kayıt süreci ilgili tüm sorularınızı ndskayit@nds.k12.tr adresine göndermenizi rica ederiz.

Gönderilen soru bireysel değilse ilgili kişiye yanıt vermenin yanında, soru ve yanıtı açılacak olan Sorun Yanıtlayalım bölümüne de -isim verilmeden- eklenecektir.

Aşağıda belirttiğimiz gün ve saatlerde en fazla 40 velinin katılabileceği interaktif toplantılar da düzenleyeceğiz.
Bir müdür yardımcısı ve/veya bir rehber danışman tarafından gerçekleştirilecek toplantılara katılmadan önce sunumun izlenmiş olmasını rica ederiz.

Talep üzerine temmuz ayı için yeni toplantı gün ve saatleri belirlenmiştir.

Toplantı tarihleri ve saatleri:

1 Temmuz Çarşamba 17.00
3 Temmuz Cuma 10.00
6 Temmuz Pazartesi 17.00
8 Temmuz Çarşamba 17.00
10 Temmuz Cuma 10.00
13 Temmuz Pazartesi 17.00
17 Temmuz Cuma 10.00
17 Temmuz Cuma 17.00

Kayıt döneminde tanıtım toplantısı yapılmayacaktır.

Bu toplantılara katılım için formu doldurunuz.

İlginize teşekkür ederiz.

Moodle Sınav Takvimi Veli / Bilgi E-OKUL web-mail