NDS’yi yakından tanımak için

İçinde bulunduğumuz özel koşullar nedeniyle, LGS’ye girmiş, lise tercihlerinde Notre-Dame de Sion’u düşünen 8. sınıf öğrencilerine ve velilerine yönelik tanıtım ve bilgilendirme toplantıları bu yıl da sadece çevrim içi olarak yapılmıştır.

26 Mayıs, 1-8-10-15-17-22 Haziran, 1-3 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen toplantılarda okulun eğitim sistemi, özellikleri, akademik ve sosyal olanakları, kariyer planlama çalışmaları ve üniversite başarıları paylaşılmış, kayıt süreci ile ilgili bilgi verilip veli ve öğrenci adaylarının soruları yanıtlanmıştır.

Tanıtım toplantılarında aşağıdaki sunum temel alınmış olup sorulara bağlı olarak belli bölümler daha detaylı açıklanmıştır.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Sorularınız için 0212 219 16 97 - 0212 231 26 16 numaralı telefonlardan Öğrenci İşlerini arayabilir veya ndskayit@nds.k12.tr adresine elektronik posta gönderebilirsiniz.

Moodle Sınav Takvimi Veli / Bilgi E-OKUL web-mail